Door deze website te bezoeken en/of door de op deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaar je zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Gebruik van deze website

De informatie op deze website is alleen bedoeld als algemene informatie. Hoewel we ons uiterste best doen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en het gebruiken van bronnen die als betrouwbaar worden beschouwd, kunnen we de juistheid, volledigheid en actualiteit van de verstrekte informatie niet garanderen. We kunnen niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. Wij hebben het recht om de aangeboden informatie, inclusief deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen.

Gebruik van informatie

De liedjesteksten, poëzie en Thug Life-code zijn geschreven door Tupac Shakur en zijn medewerkers. Alle andere tekst is door ons geschreven, tenzij anders vermeld. De informatie op deze website is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0). Dit betekent dat je vrij bent om het materiaal te delen (kopiëren en verspreiden in elk medium of formaat) en het aan te passen (remixen, te veranderen en afgeleide werken te maken) onder de voorwaarde van naamsvermelding, gebruik voor niet-commerciële doeleinden en het delen van het aangepaste werk onder dezelfde licentie. Meer informatie op de Creative Commons-website.

Afbeeldingen

Alle afbeeldingen op deze website zijn afkomstig van andere bronnen. Waar mogelijk hebben we gepoogd om voldoende krediet te geven. Het is niet in alle gevallen mogelijk geweest de auteursrechtbronnen te achterhalen. We horen graag van niet-erkende auteursrechthouders om dit recht te zetten.

Informatie, producten en diensten van derden

Deze website bevat links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico. De informatie op dergelijke websites is niet door ons beoordeeld op juistheid, redelijkheid, tijdigheid of volledigheid.

Cookies en persoonlijke informatie

We gebruiken Google Analytics op onze website. Dit houdt in dat we informatie verzamelen zoals IP-adres, tijdstippen, vermoedelijke locatie, browsertaalvoorkeuren, besturingssysteem en welke pagina’s je bezoekt. Deze gegevens worden gebruikt om het surf- en klikgedrag van bezoekers op deze website te analyseren, om de functionaliteit ervan te blijven verbeteren. Deze gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd.