Theorieën

We moeten alle bezoekers die naar deze pagina surfen en ene overvloed aan theorieën over het al dan niet leved dan wel dood zijn van Tupac ontgoochelen. Al van bij het begin van Tupac.be heeft deze site ervoor gekozen niet te verwijzen naar zulke theorieën. Daar heeft onze recente vernieuwing niets aan veranderd – behalve dan deze nieuwe pagina, die we hebben gecreerd om te antwoorden op de veelgestelde vraag waarom er geen theorieën staan up Tupac.be.

De reden is simpel: we geloven ze niet en willen ze eigenlijk ook niet steunen en zo weinig mogelijk aanmoedigen. Sommigen hebben misschien gelijk als ze zeggen dat ze deel uitmaken van de legende, maar eerlijk gezegd zouden wij het liever anders zien. Onze visie is gebaseerd op het volgende argument: als Tupac dood is, is hij niet meer fysiek onder ons, maar zijn geest en muziek leven verder – moge hij rusten in vrede. Als Tupac daarentegen nog in leven zou zijn, dan heeft hij zijn dood geensceneerd, wat er duidelijk op zou wijzen dat hij het welletjes vond en dat hij een rustig verder leven wou – moge hij ook dan in alle rust zijn.

We sluiten af met een quote van Snoop Dogg (in het Engels), die volgens ons de nagel op de kop slaat:

People need to let him rest in peace, let that rumour rest in peace. Because it's a hard pill to swallow, people don't want to accept it. So they gonna keep that myth or that phylosophy goin' on as long as they can, beacuse his music lives on and he's a legend, you know what I'm sayin'? When you make legendary music, people don't want to believe that you're gone, like Elvis. They keep sayin' “Elvis ain't dead”, but it's just all about the individual himself. He was a legend and everybody don't wanna let it go.– Snoop Dogg

Terug naar boven

.-. © Copyright 2003–2018 tupac.be :: I am Web Developer .-.

Sitemap

Deze Site

 1. Home
 2. Over Tupac.be
 3. Links
 4. Sitemap

Zijn Leven

 1. Biografie
 2. Tijdslijn
 3. Afeni
 4. Familie
 5. Beefs
 6. Schietpartij 1994
 7. Zijn dood
 8. Theorieën

Zijn Werk

 1. Discografie
 2. Gedichten
 3. Filmografie
 4. Bedrijven
 5. Groepen

Multimedia

 1. Foto’s
 2. Nieuws

Allerlei

 1. Tatoeages
 2. Kleinere weetjes
 3. Brieven van Mutulu
 4. Thug Life-code
 5. Niccolò Machiavelli
 6. Túpac Amaru II
 7. Stop the Gunfight